Matching

A Matching használatával megszüntetheted a nagy mennyiségű manuális számlaadat rögzítést, származzon bármilyen számlatípusból. Mindössze annyi a dolgod, hogy megmutatod a Matchingnek a számlák forrását (pl. mappában, e-mailben stb.), utána pedig a program már automatizáltan végzi a dolgát helyetted.

Miután a számlaképek eljutottak a Matching motorjába, a program a belföldi számlaképek NAV számára releváns adatait beolvassa és párosítja azokat a hozzájuk tartozó NAV XML-lel. Végül elvégezve a kiértékelést, már Matching XML-ként (NAV XML + számlakép) adja vissza az adatokat és társítja őket a meglévő ERP vagy DMS rendszerrel, ahogy neked kényelmes.

Előnyök ikon

Előnyök

Dőlj hátra és hagyd, hogy minden számla gyorsan, automatizáltan feldolgozásra kerüljön

Hogyan teszi egyszerűbbé a munkádat a Matching?

  • automatizált belföldi számlafeldolgozás 100% pontossággal
  • rendszerfüggetlen integrálhatóság – meglévő ERP és DMS rendszerekhez illeszthető
  • gyors és költséghatékony bevezetés, maximális IT biztonság mellett
  • használatával értékes idő és munkaerő szabadítható fel, csoportosítható át
  • hosszútávon alkalmazható, időtálló megoldás

Szeretnéd, hogy számláid gyorsan és hatékonyan kerüljenek feldolgozásra?

Ismerd meg a Matching megoldást!

Demó kérése

Gyakran Ismételt Kérdések

Mitől pontosabb a Matching, mint a hagyományos kézi rögzítés?

Attól, hogy a Matching rendszerén keresztül rögzített adatok 100%-ban megegyeznek a NAV adatszolgáltatásba feltöltött adatokkal. Tehát a Matching használatával a szállító által begépelt adatokat fogod látni anélkül, hogy neked kellene azokat rögzítened. Ezáltal, ha bármilyen hiba merül fel, az a számla kiállítása során keletkezett, és biztosan nem te cégednél történt elgépelés.

Milyen számlákat tud kezelni a Matching?

A Matching tökéletes megoldást jelent szinte bármilyen számla kezelésére. A gépi (PDF), papírról szkennelt gépi és kézi számlák adatainak kezelésére egyaránt alkalmas, valamint bármilyen elektronikus számlát képes kezelni, ahol a PDF dokumentum a számla mellett egyéb adatot nem tartalmaz. A Matching használatával mindez valamennyi belföldi számla esetében elérhető szolgáltatás.

Miért kedvezőbb árú, mint más megoldások?

A Matchinget nem kell tanítani, hatékony használatához nincs szükség a beszállítóktól származó sablon számlák használatára. Gyors telepíthetőségének köszönhetően akár egy hét múlva már gyakorlatban is használható. Nem rendelkezik nagy erőforrás-igénnyel, ráadásul a pontossága miatt az adatokat is ritkábban kell ellenőrizni, mint bármely más megoldás esetén.

Milyen rendszerekkel kompatibilis?

A kompatibilis rendszerek listája folyamatosan bővül. Jelenleg elérhető: DOXIS4, ANDOC, Microsoft AX/Navision, SAP, Cashbook, Számadó, Qualitysoft, Cadren rendszerekben.

Mennyi idő bevezetni?

Amennyiben céged a fenti rendszerek egyikével rendelkezik, akkor a bevezetés 3 naptól 30 napig terjed. A tényleges időtartam függ a szervezeti logikától, a folyamatok bonyolultságától és az esetleges egyedi igényektől is. Egyes szoftverek esetén nincs szó bevezetésről, kizárólag egy szolgáltatás megrendeléséről, amit követően a rendszer azonnal használatra kész.

Szükséges-e új programot betanulni?

Nem, mivel nincs új felület, mindent a megszokott rendszeredben tudsz kezelni.

Számold ki milyen gyorsan térül meg számodra a számlafeldolgozás automatizálása!

Menich Ádám Finacont

Még 2019. vége felé megkeresett egy cég, akik e-számlázással és szállítói számlák feldolgozásával foglalkoztak. A téma éppen egybevágott a társaságunknál folyó cégfejlesztési gondolatokkal, így nagy reményekkel kezdtem meg a tárgyalásokat, főleg a szállítói számlák feldolgozása tűnt izgalmas területnek.

Az hogy a téma mennyire „forró” volt jelzi, hogy hamarosan megjelent egy másik cég is, hasonló megoldásokat kínálva. Egy ideig A cég és B cégként hivatkoztam a két társaságra.

“A B céggel gyorsabban tudtunk előre haladni, és egy idő után már csak velük dolgoztunk a fejlesztéseken. Gyorsabban tudták a felmerülő technikai problémákat megoldani, hamarabb reagáltak a felvetéseinkre, hozták a megoldásokat.

A választásunkat azóta sem bántuk meg, a B céggel nagyon jól értjük egymást, nyitottak a javaslatainkra, és gyorsan tudunk haladni a cég és folyamatfejlesztési projektünkben.

Természetesen a B cég nem más, mint a Dataxo Group.”

Urbán Szilveszter ügyvezető, Salesianer-Miettex Magyarország Kft.

“A hatályos pénzügyi és számviteli jogszabályoknak való teljes megfelelés érdekében indítottunk együttműködést a Dataxo Group csapatával. A projekt gördülékeny kommunikáció mellett a kitűzött határidő előtt lezárult, a fejlesztéssel az adattovábbítási problémák elhárultak. Vállalatunk nevében ezúton köszönöm a hatékony közreműködést.”

Demót szeretnék kérni

Szeretnéd, hogy számláid gyorsan és hatékonyan kerüljenek feldolgozásra? Ismerd meg a Matching megoldást!