Matching360

Kerülj egy lépéssel közelebb a teljesen automata könyvelési folyamathoz a Matching360 megoldással, mely az adott számla nyelvétől függetlenül támogatja az adatok teljes feldolgozását, ellenőrzését és a számla jóváhagyását.

Valósítsd meg a teljesen érintésmentes könyvelési folyamatot a Matching360 segítségével! A személyre szabott program a formai és tartalmi követelmények ellenőrzését követően önállóan elvégzi a számlaképek beolvasását, legyen szó akár belföldi, akár külföldi számlákról. Ezután a kiértékelés mellett a PO, megrendelésszám és valamennyi további szükséges adat egyaránt átadásra kerül a már meglévő egyéb vállalati rendszereknek. Ennek köszönhetően többé nincs szükség a számlák manuális feldolgozására, mely nemcsak gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a folyamatot, de a hibalehetőségeket is minimalizálja.

Előnyök ikon

Előnyök

Gördülékeny, automatikus könyvelési folyamatok: szabd céged igényeire a számlaadatok teljeskörű feldolgozását.

Hogyan teszi egyszerűbbé a munkádat a Matching360?

  • valamennyi EU-ban jelen lévő nyelven kiállított számla esetében elvégzi a feladatát
  • bármilyen formátumú számlát feldolgoz (papír, PDF, XML, txt,EDI, Json)
  • a postán, e-mail-en, közvetlen gép-gép kapcsolaton keresztül érkező számlák sem jelentenek gondot a számára
  • minden meglévő ERP és DMS rendszerrel képes együttműködni, tökéletesen illeszkedik a meglévő folyamatokba
  • bevezetésével jelentős humán- és pénzügyi erőforrás szabadítható fel, válik átcsoportosíthatóvá

Szeretnéd, hogy belföldi és külföldi számláid adatai egyaránt automatizáltan kerüljenek feldolgozásra?

Ismerd meg a Matching360 megoldást!

Demó kérése

Gyakran ismételt kérdések

Mik a Matching360 előnyei?

A megszokott megoldásoknál pontosabban és olcsóbban teszi érintésmentessé a számlafeldolgozás folyamatát. Használatával a NAV XML adatokat és OCR megoldást összeillesztve egy olyan új megközelítés érhető el, ami élhetőbbé teszi a számlafeldolgozást, és minimalizálja a folyamat manualitását.

Milyen tulajdonságaiban tér el a Matching-től?

A Matching csak a belföldi számlákra koncentrál, míg a Matching360-nal kinyílik a világ, és a külföldi számlák is feldolgozhatóvá válnak. Teljesítménynövelő fejlesztéseinknek köszönhetően a Matching 360 pontossága pedig közel 100%-os.

Milyen rendszerekkel kompatibilis?

A kompatibilis rendszerek listája folyamatosan bővül. Jelenleg elérhető: DOXIS4, ANDOC, Microsoft AX/Navision, SAP, Cashbook, Számadó, Qualitysoft, Cadren rendszerekben.

Mennyi idő bevezetni?

Amennyiben céged a fenti rendszerek egyikével rendelkezik, abban az esetben a bevezetés 3 naptól 30 napig terjed. Ez természetesen a szervezeti logikától, a folyamatok bonyolultságától és az esetleges egyedi igényektől egyaránt függ. Egyes szoftverek esetén nincs szó bevezetésről, kizárólag egy szolgáltatás megrendeléséről, amit követően a rendszer azonnal kész a használatra.

Mik a tapasztalatok a Matching360-nal?

A belföldi számlafeldolgozás már túl van több százezer sikeres matching-en. A külföldi számlák bevonása, a számlaadatok teljeskörű beolvasása, valamint átadása egyéb rendszereknek pedig olyan folyamat, mely már több ügyfelünknél is sikeresen elindult.

Miért jó az ügyfeleknek?

A Matching 360 remekül beilleszthető a már meglévő folyamatokba az automata könyvelés elérése érdekében. Használatához nincs szükség külön rendszer bevezetésére. Segítségével a kézi számlaadatok rögzítése teljesen megszüntethető feladat. A felszabaduló humán erőforrás mellett hozzájárul a gazdaságosabb, fenntarthatóbb működéshez, melynek köszönhetően a befektetés 2-5 éven belüli biztos megtérülést garantál.

Számold ki milyen gyorsan térül meg számodra a számlafeldolgozás automatizálása!

Sonkoly Marianna Osztályvezető, HUNLAND

“Nagyon elégedettek vagyunk a Dataxo Group által nyújtott Matching és Matching360 megoldással, ami a kollégák eddig közel 6 órás napi iktatási feladatát 70%-kal csökkentette. Éppen ezért nyitottak vagyunk további automatizálási megoldásokra is közösen!”

Demót szeretnék kérni

Szeretnéd, hogy belföldi és külföldi számláid adatai egyaránt automatizáltan kerüljenek feldolgozásra? Ismerd meg a Matching360 megoldást!