Vajon mi történne a világgal, ha a szállítmányozásra átadott árucikkek A pontból B helyett C-be érkeznének meg? Mi lenne velünk, ha egy megadott határidő helyett egy fontos csomagunk két nappal (vagy akár hetekkel) később érkezne meg? 

A logisztika olyan szakterület, melynek egyik alappillére a pontosság. A szállítmányozás és a fuvarozás során sem szabad tévedni, hiszen egy rosszul megadott cím, vagy egy nem megfelelően kalkulált útvonal komoly problémákat okozhat.

A monoton munkavégzés azonban gyakran a figyelem lanyhulásához vezet, ezáltal pedig hibákat szül. Biztosan ismered te is azt az érzést, mikor a nyakadba szakadó, megannyi feladat közül néhányat szívesen átadnál egy erre alkalmas robotnak. Nos, van egy jó hírünk: végre nem kell tovább várnod erre!

Eljött ugyanis az ideje annak, hogy eldobd a kockás füzetet és megszabadulj a monoton munkától. Hogy egy sokkal egyszerűbb, biztonságosabb és hatékonyabb módját válaszd a tervezésnek!

Az automatizációs folyamatok segítségével a logisztikai folyamatok gyorsabban és pontosabban tervezhetők lesznek. A különböző algoritmusok és az olyan megoldások, mint például az E-CMR lehetővé teszik a logisztika területén dolgozó munkaerő tehermentesítését, a monoton papírmunkától való elszakadást, illetve a fuvarozási és szállítmányozási folyamatok precíz, hibáktól mentes tervezését.

És hogy pontosan hogyan? Minden kérdésedre választ kaphatsz májusi webinárunkban, melynek témája a fuvarozásban/szállítmányozásban jelenlévő dokumentumok digitalizációja, automatizációja lesz. És akik beszélgetni fognak erről:

  • Kocsis Csaba – Solution Architect, i-Cell Mobilsoft Zrt.
  • Kovács Zoltán – IT és Biztonságtechnikai vezető, Hunland
  • Tóth Roland – Sales representative, Dataxo Group

Kattints ránk és tudj meg mindent, amit a digitalizációról, automatizációról és a mindennapjainkat egyszerűbbé és produktívabbá tevő, dolgos robotokról tudni szeretnél!